Seneste om Helene
21.5.04
 
Cykkeltur Herlev rundt
Kristi Himmelfartsdag deltog vi for 4. gang i Herlev Rundt (25 km). Helene kørte på sin handicaptandemcykel (med far). Vejret var ikke så godt - det blæste kraftigt - og vi nåede ikke vores mål, som var at vi skulle under 2 timer, selvom Helene og far kom ind hele 6 minutter før mor og Carina.

Det er usikkert om Helene var helt med på, hvad der skete. Da vi godt trætte nærmede os mål sagde jeg (far) til Helene at nu var vi snart færdige (underforstået i mål). Vi havde regnet med at skulle hygge os i målområdet, men Helene var helt ude af det, og faldt først til ro, da vi kom hjem til gyngen. Næste år må far lære at sige at vi skal holde en pause, når vi nærmer os målet - for Helene opfatter ikke at vi er færdige før vi er hjemme igen :-))


Kommentarer: Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger