Seneste om Helene
13.4.06
 
Skal Helene have engelsk
Ja, vi ved ikke lige om vi skal grine eller græde.

Vi har lige fået udkast til handlenplan fra Helenes skole. Skolebestyrelsen har åbenbart villet sikre sig at eleverne følger Folkeskolelovens læseplaner, for nu skal der skrives begrundelser, hvis en elev ikke skal eksempelvis have Engelsk fra 5. klassetrin.

Helene har ikke noget verbalt sprog, og er ikke særlig selvhjulpen. Lærerne har måttet argumentere for at Helene ikke skal have Engelsk til næste år.

Det virker på os der kender Helene noget latterligt, at lærerne bliver pålagt at skulle argumentere for at Helene ikke skal have engelsk. Det ville være helt hen i vejret at tænke fremmedsprog i forhold Helene. Der er meget andet, der skal vægtes. Helene er i god udvikling, men altså langt fra at skulle kaste sig over et andet sprog. Vi ville blive lykkelige, hvis hun fik et verbalt sprog - og ville da gerne lære esperanto, eller kinesisk, hvis det er det sprog hun kan mestre :-))

Kommentarer: Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger